Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За тия пари по-добре си вземи 166 FL. Хем ще бъде с няколко години по-млада, хем ще е по-кола от бавареца.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Огромна, тежка, лакома бангия с болни претенции. Аз съм 1,9 и това го изпреварвам като спряло. Ужасна е нашия, по-добре си вземи ГТ, поне няма след него 3 по-нови модела ГТ.
      Не съм съгласен с теб, това е кола с главно К. 193коня мотора с ремап както си ти, такъв бинокъл ще ти даде, че няма да ти се повярва. И освен това ще надживее 80% от 159ките
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Не съм съгласен с теб, това е кола с главно К. 193коня мотора с ремап както си ти, такъв бинокъл ще ти даде, че няма да ти се повярва. И освен това ще надживее 80% от 159ките
        Абе хем е така,хем не е.Точно тази 7-ца ми е вече много ретро и вехта,виж за вървежа не споря.

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Не знам какъв бинокъл ще ми дава, може да се пробва. Дори и да върви с мен гори двойно. Карал съм 728i беше трагедия. Возеше като Лада с изтървали амортисьори и вървеше колкото нея. Колата е доста тежка
          Малко офф новата Мазда 6, освен, че е уникално красив 5 метров автомобил гори 7л бензин градско със старт/стоп система 2,0 мотор 150 коня и тежи 1300кг Ей това е кола майна
          Last edited by code; d.m.y г., 11:20.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Какво толкова се прехласвате по това древно БМВ? Вече е доста стара концепция. Не ме убеждавайте колко е здраво, онзи ден едно такова си беше направило предните гуми на сликове, явно окачването не е вечно както ме убеждаваха разни хора.

Comment

• Нищо вечно няма, ама важното е да се плюем и сами да се убеждаваме какви боклуци са нашите коли и колко по-хубави са всички останали.
              Иначе аз съм голям фен на бумера, ама вече му е минало времето - модел отпреди 24 години, спрян от производство преди 12. Все пак с 3.0 дизел не е толкова умрял кон.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Та това почти няма разлика спрямо Е39. И върви по-малко, гори повече, струва повече. Защо ти е да наливаш в Е38 не знам. Само дето е малко по-голямо, всичко е същото. Точно като при VW. А в някой случай Е39 има повече екстри от Е38. Както и да е, и двете са толкова скучни като дизайн че не бих карал нито едното.
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                  Та това почти няма разлика спрямо Е39. И върви по-малко, гори повече, струва повече. Защо ти е да наливаш в Е38 не знам. Само дето е малко по-голямо, всичко е същото. Точно като при VW. А в някой случай Е39 има повече екстри от Е38. Както и да е, и двете са толкова скучни като дизайн че не бих карал нито едното.
                  Много точно казано и напълно подкрепям мнението на колегата,за нито едно от двете споменати по горе не си давам 166-та.

Comment

• Пичове...днес имах "клиент,мой мн добър приятел" за Алфата ми ... преди седмица му бях казал че ще му е дам за 6 бона....щото голям мерак имаше.Днес дойде с парите,като не знам защо се бях надъхал де е продавам .... ами,не му е дадох....нямам идея що....ама грам.Днес избягах от 6 бона....тва любов ли е,де да знам
                    По тоя повод,изпихме с него една бира,че не му продадох колата си и на прибиране от Софето,минах,и си купих музичка за Алфунката,точно по тоя повод,че си остана при мен ....
                    Ей така ...реших да се пофаля,и да ми кажете че не съм направил грешка като не съм я дал.
                    Кой ще си слуша музика в колата без проблем ...а.а.а.а....
                    Attached Files

Comment

• Вместо да си купиш примерно... FL 3.2 V6 с тия 6 бона
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Стефчо, птичето веднъж каца на рамото.
                        То хубаво любов, но дано един ден да не се хапеш за тези 6К

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе добре си взел музика,но е трябвало да вземеш 6-те хилки пък щеше да си харесаш друга Алфа.

Comment

• Добре си направил.
                            Каква по-добра кoла можеш да си купиш за 6000 лева? Никаква. А тази я караш от известно време, вероятно си купувал гуми, сменяла си някоя и друга от основните части, които излизат за смяна. Ако колата ти не е проблемна и нямаш зор да я сменяш, това е било най-разумното решение.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Не знам,защо избяга от БМВ-то,има коли който не остаряват,а специално тази изглежда доста добре.
                              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Ами не знам,сърце не ми даде да го дам .
                                Тва БМВ ме кърти от всякъде..мн ме кефи,но за минути ми минаха некви мисли през тиквата....ок 6 бона...тря да додавам поне още 2 бона за тоя баварец,от там....не знам кво ме чака....смисъл...дори и дребно да е нещо...иска си пара...а може и да не е дребно...не се знае.Алфата ми е като от магазина....нова боя..нови гуми...масла...няма да тропа,...да лопа..да течът некви работи..абе гледам си го като мамин сладък....и най важното,върви като попъркан....
                                А колкото за 3.2 v6 , май не искам бензин....фен съм на бензина....но имам едно юнашко прасе 5.7 V8 стига ми

Comment

Working...
                                X